Nieuws & acties

12-11-2020 Oranje Week!

Oranje Week!

Wachten op Black Friday?! Bezoek de showroom vantienen tijdens de Oranje Week & kies voor gratis 'goeie koffie', een heerlijk likeur, accessoires én een onderhoudspakket!* Waar wacht je nog op?

25-09-2020 Oranje voor de start!

Oranje voor de start!

Ondanks de lastige Corona-periode kan vantienen eindelijk plaatsnemen voor hét startschot. De vergunning voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand aan de Landweer is verleend en zal op korte termijn van start gaan.

29-07-2020 Duurzame keurmerken binnen vantienen

Duurzame keurmerken binnen vantienen

Wellicht is het je al opgevallen? De gekleurde cirkels naast de koffie en thee op onze webshop! Het grootste deel van deze productgroepen is voorzien van minimaal één duurzaam keurmerk. Misschien ben je hierdoor al heel verantwoord bezig!

07-05-2020 #GEEFJEDRANKJEDOOR met Coca-Cola

#GEEFJEDRANKJEDOOR met Coca-Cola

Coca-Cola bundelt haar krachten met ons! We doneren de dranken op plekken waar ze nu het hardst nodig zijn zoals onder zorgpersoneel en kwetsbare groepen in de samenleving.

17-02-2020 Halfvastenspektakel Zeeland wordt uitgebreid met gratis circus

Halfvastenspektakel Zeeland wordt uitgebreid met gratis circus

ZEELAND - Het terrein aan de Reekseweg/Middenpeelweg in Zeeland vormt 27 en 28 maart het vertrouwde decor voor de jaarlijkse Halfvastenfeesten.

13-10-2020 Het officiële startschot

Het officiële startschot

Maandag 12 oktober was het dan zover, het officiële startschot voor de nieuwbouw van vantienen. Natuurlijk wilde we dit belangrijke moment niet zomaar voorbij laten voorbij laten gaat.

24-09-2020 Een eigen vantienen instant koffielijn!

Een eigen vantienen instant koffielijn!

Vol trots presenteren wij de enige échte instantkoffie van vantienen. Koffie met karakter, herkenbaar door zachte aroma’s van mokka en nootmuskaat.

02-06-2020 Nescafé Welkom Terug Campagne

Nescafé Welkom Terug Campagne

Beetje bij beetje mogen we de coronacrisis achter ons laten. Samen met Nescafé willen we werkend Nederland nog steeds laten genieten van ‘goeie koffie!’

19-02-2020 Intentie tot nieuwbouw

Intentie tot nieuwbouw

Ook in de toekomst willen wij onze klanten (nog) beter voorzien in de veranderende behoeften van vandaag en morgen. Nieuwbouw draagt volledig bij aan het realiseren van deze missie & visie.

23-01-2020 Gewoon groen, dé groene koffiebeker

Gewoon groen, dé groene koffiebeker

vantienen, gewoon groen. Maak kennis met onze nieuwe groene koffiebeker. Nee, hij is niet helemaal groen van buiten maar wel van binnen!

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.