Goeie koffie altijd én voor iedereen beschikbaar maken, dat is het gezamenlijke doel waar het team voor staat! Ook in de toekomst willen wij onze klanten (nog) beter voorzien in de veranderende behoeften van vandaag en morgen. Nieuwbouw draagt volledig bij aan het realiseren van deze missie & visie.

Vantienen is opgericht in 1973 door Tien van Tienen. Twintig jaar na oprichting werd het bedrijfspand aan de Voederheil gebouwd en in gebruik genomen (1994) door Tien en zeven medewerkers. Na 25 jaar is het vantienen-team dan ook gegroeid van zeven naar vijftig(!) medewerkers, allemaal werkzaam aan de Voederheil. De groei van de organisatie heeft tot gevolg dat het huidige bedrijfspand te weinig parkeerplaatsen heeft, drukbezette werkplekken & een (te) klein magazijn.

Het bouwteam gaat aan de slag om samen met onze relaties, binnen de gemeente Landerd, een innovatieve en duurzame werkruimte te creëren. Kortom, 2020 wordt hét jaar van ‘vantienen bouwt’. Het streven is dan ook om dit prachtige plan voor en door onze goeie relaties uit te voeren in 2020!

Vragen aan ons bouwteam? Mail nieuwbouw@vantienen.nl

Intentie tot nieuwbouw

Goeie service

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor service & onderhoud.

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke dealer en voorzien je altijd van een eerlijk advies op maat.

Koffiespecialist

Wij denken graag met je mee over de best passende koffievoorziening.