Lekker Koffie van Van Tienen

 

“Een automaat koop je,
maar service moet je bieden”

Service en onderhoud stonden bij de oprichter van Van Tienen drankautomaten; Tien van Tienen hoog in het vaandel. Zijn motto was dan ook: “een automaat koop je, maar service moet je bieden”. Ook nu - ruim 40 jaar later - is dit nog steeds ons motto!

 

Daar waar men in het verleden alleen telefonisch een melding door kon geven, zijn we hierin niet stil blijven staan. Via een modern automatiseringssysteem kunnen wij de machines volgen en hierop onze service afstemmen.

 

De medewerkers van de technische dienst worden intern en extern opgeleid en zijn bekend met alle automaten welke wij aanbieden. Hierdoor zijn zij in staat om snel en adequaat te reageren op elke melding. Wanneer een machine niet ter plaatse gerepareerd kan worden, zal er in overleg met de klant (indien gewenst) een tijdelijke oplossing geboden worden zodat de koffievoorziening te allen tijde gegarandeerd is.

De werkplaats

In onze ruim opgezette werkplaats worden nieuwe automaten en occasions voorbereid en worden naar wens van de klant afgesteld. Automaten, waarvan reparatie of onderhoud op locatie niet mogelijk is, worden hier zorgvuldig gedemonteerd en hersteld. Wij zijn tevens geautoriseerd Jura dealer en officieel servicepunt.

Onze servicedienst is op werkdagen bereikbaar van 8.00 – 17.00 uur en buiten kantooruren kunt u een beroep doen op onze storingsdienst. In geval van nood zijn onze monteurs op werkdagen en in de weekenden tot 21.00 uur bereikbaar.

Het magazijn

Om u te ontzorgen is het Van Tienen assortiment veel breder dan koffie alleen; hierdoor ervaart u het gemak van 1 totaalleverancier voor al uw producten.

Om een zo snel mogelijke levering van de bestelde producten te kunnen realiseren, hebben wij vrijwel alle producten uit ons assortiment op voorraad.

Via onze webshop kunt u gemakkelijk uw producten 24 uur per dag, 7 dagen per week uit ons assortiment bestellen waarna deze binnen 3 werkdagen door onze eigen expeditie bezorgd worden.